Fysiotherapie

Bij MoviMiento hebben we ook fysiotherapie. Door samen te werken met en in het sportcentrum, kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten. Hierdoor kan een optimale behandeling worden aangeboden. Fysiotherapie MoviMiento is van mening dat actieve participatie van de patiënt gedurende het herstelproces tot het beste resultaat leidt. Veel trainingsprincipes en ideeën uit de topsport worden toegepast. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars!

Voor informatie kom gerust langs, of bel ons: 038-4211380. Indien u verzekerd bent voor fysiotherapie, dan kunt u de kosten van de behandeling door ons laten declareren.

U kunt op twee manieren terecht komen bij de fysiotherapeut:

  • Indien u een doorverwijzing van de huisarts en/of specialist heeft gekregen.
  • Rechtstreeks bij de fysiotherapeut aan de hand van een screening (directe toegang fysiotherapie). De screening houdt in dat de fysiotherapeut eerst vaststelt of zij u behandelen kan. Dit doet zij aan de hand van een vragenlijst. Kan de fysiotherapeut u niet behandelen, dan kan zij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Tijdens uw fysiobehandelingen kunt ook gebruik maken van het bewegingscentrum en fitnessgedeelte met de juiste begeleiding.